Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Lansările radiourilor Digi FM Sighişoara şi Pro FM Reşiţa au fost amânate cu şase luni

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, în şedinţa de marţi, amânarea cu şase luni a lansării posturilor de radio Pro FM Reşiţa şi Digi FM Sighişoara, pe care RCS&RDS le va integra în reţeaua Pro FM şi în fosta reţea Info Pro, informează MEDIAFAX.
shutterstock_126910409.jpg

RCS&RDS a obţinut frecvenţele de radio de la Sighişoara şi Reşiţa la un concurs organizat de CNA la sfârşitul anului 2013. Aceste licenţe au fost obţinute de RCS&RDS alături de o altă frecvenţă, la Sibiu, pentru a lansa postul generalist Digi FM. Planurile RCS&RDS s-au schimbat şi nu mai vizează lansarea unei reţele de radio generaliste, ci a unei reţele informative.

Planurile RCS&RDS s-au schimbat după ce compania de telecomunicaţii a preluat toate radiourile deţinute de Central European Media Enterprises (CME) în România – Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM.

Până în prezent, RCS&RDS nu a reuşit să pună în funcţiune frecvenţele de la Reşiţa şi Sighişoara, astfel încât compania a solicitat şi a şi primit, marţi, aprobarea CNA de amânare cu şase luni a lansării Digi FM Sighişoara şi a Pro FM Reşiţa.

RCS&RDS a mai beneficiat de o amânare cu şase luni a punerii în funcţiune a acestor două frecvenţe, perioadă care va expira pe 27 mai a.c., potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa CNA de marţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii