Cautare
, Contributor

Tech |
|

Lansarea smartphone-ului modular Ara, dezvoltat de Google, amânată

Google și-a amânat planurile de a lansa telefonul modular, numit în fază incipientă Project Ara, cel puțin până în 2016, informează BBC.
Ara

Inițial, Project Ara urma să fie lansat în Puerto Rico în regim de lansare pilot, totuși, din cauză că dezvoltatorii au întâmpinat anumite dificultăți vor alege o nouă locație în Statele Unite, potrivit echipei Ara.

Project Ara este încercarea intrigantă a celor de la Google, de a crea un smartphone ale cărui piese le poți schimba în funcție de progresul tehnic. Mai exact, dacă îți dorești un telefon a cărui baterie să aibă o autonomie mare, o cameră de 16 megapixeli și un procesor mediu, vei putea face asta.  Ceea ce va însemna că ecranele zdrobite, bateriile uzate ar deveni mai puțin costisitoare, adică mai ușor de înlocuit.

Într-o serie de tweet-uri, echipa Google a spus că „#Project Ara nu pleacă nicăieri”, și că va avea mai mult succes decât Google Glass.

Prima prezentare a Proiectului Ara din cadrul unei conferințe a dezvoltatorilor care a avut loc în mai, a fost bine primită de presă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii