Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Lansarea iBrows, studio și școală dedicate serviciilor de pensat profesional

DSC_3932.JPG
Situat la demisolul unei vile istorice din București, studioul iBrows a fost inaugurat joi 12 septembrie, de către tânărul Darius Stanese, care și-a dedicat ultimii șapte ani perfecționării procedeelor de pensare la nivel profesionist.

iBrows Studio reunește, pe de o parte, intreaga gamă de servicii de pensat profesional (stilizare, tundere, vopsire, tatuare, reshaping etc), iar pe de altă parte zona educațională – iBrows School, care ofera prin intermediul diferitelor module de curs șansa de specializare pentru viitorii profesioniști sau de perfecționare pentru cei care activează deja în domeniu.

Special pentru evenimentul de inaugurare al iBrows Studio, designerul Kinga Varga a creat patru rochii albe, purtate de către modelele cu sprâncenele stilizate și vopsite de Darius Stanese și puse in valoare de machiajul realizat de către make-up artistul Sînziana Iaru. Tablourile artistului plastic Oana Bîrsan înfrumusețează salonul, iar papioanele Bowtique se regăsesc în oferta de accesorii a studioului.

iBrows Studio este deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-21:00 si sambata intre 09:00-16:00, iar programarile pot fi efectuate telefonic la numarul 0754.027.002.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii