Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Land Rover Discovery, cel mai versatil SUV al gamei

Achiziția unei mașini noi nu este doar o investiție importantă, ci și un procedeu destul de dificil, pentru că, nu-i așa, trebuie să recunoaștem că ne este destul de greu să alegem dintr-o multitudine de oferte și caracteristici. Land Rover Discovery, unul dintre cele mai cunoscute SUV-uri ale producătorului, ne face cunoștință cu versatilitatea auto, o caracteristică asupra căreia ar trebui să ne oprim mai mult. Haideți să descoperim, în continuare, care sunt principalele sale beneficii.
Discovery-Land-Rover
  1. Capacitate superioară pentru transportul persoanelor

Modelul Land Rover Discovery are 7 locuri, un design îndrăzneț și suprafețe îngrijite cu materiale premium puse în valoare de atenția acordată detaliilor. Mașinile cu 7 și 8 locuri au o popularitate în creștere în rândul locuitorilor orașelor și al familiilor numeroase datorită acestei capacități extraordinare, o vacanță cu întreaga familie sau o ieșire cu prietenii fiind astfel mult mai la îndemână și mai economice. De asemenea, mașinile din această categorie sunt construite cu cadre mai ușoare în vederea reducerii greutății totale a vehiculului și creșterea gradului de siguranță. Acestea se caracterizează astfel nu doar prin versatilitate auto, ci și prin rentabilitate (consumul este destul de redus) și o amprentă redusă asupra mediului pentru că atunci când călătoresc mai mulți pasageri cu o singură mașină, emisiile de carbon sunt semnificativ reduse.

 

  1. Spațiu de depozitare extins

Noul Land Rover Discovery nu are numai o capacitate mare de a trasport, ci și una de depozitare superioară. Habitaclul generos al noului Discovery poate fi configurat pentru a răspunde oricăror exigențe: pentru un volum mai mare de 2.000 de litri în spatele primului rând de scaune, pentru un volum de 926 de litri în spatele celui de-al doilea rând de scaune sau pur și simplu pentru spațiu liber prin rabatarea independentă a ambelor rânduri de scaune. De asemenea, la interior, sunt disponibile soluții de depozitare inteligente în locuri neașteptate, cum ar fi torpedoul superior, cel inferior sau consola centrală. Pentru o familie numeroasă care dorește să plece în vacanță, tot acest spațiu este mai mult decât binevenit și la fel și pentru cei care aleg să înnopteze în mașină în timpul vacanței. În plus, transportul obiectelor mari este cum nu se poate mai simplu.

 

  1. Tehnologie inteligentă care controlează versatilitatea

Operarea noului Land Rover Discovery și transformarea sa în funcție de dorințele conducătorului auto – de exemplu în ceea ce privește rabatarea inteligentă a scaunelor – se pot face nu numai de pe ecranul tactil al mașinii sau de la butoanele din portbagaj, ci și cu ajutorul unui smartphone. Nivelurile de conectivitate, performanță și informare ale mașinii sunt unele superioare datorită noilor tehnologii și sistemelor multimedia incorporate. Este vorba despre noua gamă de sisteme audio Meridian™, sistemul inovativ InControl Touch Pro sau cele ingenioase de asistență la condus, parcare sau tractare. Controlul adaptativ al luminii, cel al vitezei de croazieră sau sistemele avansate de asistență ajută soferul să controleze perfect mașina, dar și să asigure siguranță și un confort deosebit pasagerilor săi.

 

 

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii