Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

LaDoiPași a ajuns la o rețea de 1.000 de magazine la nivel național

Rețeaua de magazine LaDoiPași, deținută de retailerul METRO Cash & Carry, a ajuns la 1.000 de magazine la nivel național și planifică să își dubleze numărul de magazine până în 2023.
ladoipasi

În ultimele 6 luni au fost inaugurate peste 200 de magazine în rețeaua LaDoiPași, atât în urban, cât și în zonele rurale. Acestea au un spațiu de vânzare cuprins între 60 și 200 de mp și o gamă variată de până la 6.000 de produse.

„Primele 1000 de magazine LaDoiPași reprezintă un efort comun depus atât de parteneri, cât și de colegii noștri. Atingerea acestui prag este dovada că LaDoiPași este un model de business durabil, construit în comunitate, alături de proprietari de magazine și clienți deopotrivă. Vom continua expansiunea la nivel național”, a declarat Irinel Popescu, șef departament retail la METRO Cash & Carry România.

În total, din 2017, când METRO a repoziționat rețeaua de magazine LaDoiPași ca franciză soft, și până în prezent, au fost remodelate peste 100 magazine și au fost deschise aproximativ 600 de noi unități. În prezent, 40% dintre magazinele LaDoiPași sunt poziționate în sudul țării, 30% în nord, respectiv 30% în vest. Retailerul marchează pragul de 1000 de magazine și printr-o campanie dedicată clienților.

Franciza LaDoiPași este dedicată proprietarilor locali de magazine independente care doresc să își dezvolte afacerea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii