Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

La US Open 2017, Simona Halep va lupta la concurență cu alte șapte jucătoare pentru a ocupa fotoliul de lider WTA

Opt jucătoare, printre care și Simona Halep, vor lupta pentru prima poziție a clasamentului celor mai bune jucătoare de tenis din lume, cu ocazia ultimului turneu de Mare Șlem al anului, programat între 28 august și 10 septembrie, notează AGERPRES.
simona-halep

Karolina Pliskova (Cehia), actualul lider al ierarhiei mondiale, Simona Halep (România), spaniola Garbine Muguruza, campioana din acest an de la Wimbledon, Elina Svitolina (Ucraina), jucătoarea cu cele mai multe titluri în acest sezon, Caroline Woazniacki (Danemarca), fosta nr.1 mondial, Johanna Konta (Marea Britanie), Svetlana Kuznețova (Rusia), campioană la US Open în 2004, și Venus Wiliams (SUA) au șanse matematice să devină lider în clasamentului WTA, după disputarea US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Pliskova are în acest moment un avans de numai cinci puncte față de Halep în topul WTA, aceasta fiind cea mai mică diferență între primele două clasate, din 19 octombrie 2009 și până în prezent, înaintea startului US Open.

În acest an, Simona Halep a avut de patru ori șansa de a deveni prima jucătoare din România care urcă pe prima poziție a clasamentului WTA, la Roland Garros, Eastbourne, Wimbledon și săptămâna trecută, la Cincinnati, însă a ratat oportunitățile de fiecare dată.

Turnelul US Open are premii totale de 50,4 milioane de dolari, cu 9% mai mari decât cele de anul trecut.

Atât câștigătorul la masculin, cât și în turneul feminin vor primi fiecare câte un cec în valoare de 3,7 milioane de dolari, în timp ce finaliştii vor fi premiaţi cu câte 1,8 milioane de dolari.

VEZI CINE PROMOVEAZĂ TURNEUL US OPEN 2017!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii