Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

La Strada Street Mall a inaugurat strip mall-ul La Strada Brașov, în urma unei investiții de 5 mil. euro

La Strada Street Mall Concept, dezvoltator de proiecte de retail de tip strip mall de pe piața locală, a inaugurat La Strada Street Mall Brașov, cel de-al doilea proiect finalizat după La Strada Street Mall Concept Popești Leordeni.
La Strada Brasov_3

În urma unei investiții de aproximativ 5 milioane de euro, La Strada Street Mall Concept Brașov va deservi locuitorii complexului rezidențial Avantgarden 3 din cartierul brașovean Bartolomeu, dar și pe cei din zonele învecinate.

“Etapele de construcție ale complexului  comercial La Strada Street Mall Concept Brașov au decurs foarte bine, conform așteptărilor noastre. Suntem încântați de brandurile pe care am reușit să le atragem în acest nou proiect. Ne propunem să continuăm strategia noastră de business bazată cu precădere pe zona de retail de proximitate și să ne concentrăm pe proiectele care se află acum în curs de dezvoltare”, au declarat reprezentanții La Strada.

Dezvoltat pe o suprafață de 5000 mp, La Strada Street Mall Concept Brașov pune la dispoziție peste 2000 de mp de spații comerciale. În La Strada Brașov se vor găsi restaurante, pet-shop, florărie, magazin alimentar, salon de înfrumusețare, farmacie, optică medicală, servicii GSM, spălătorie, magazine de îmbrăcăminte și multe altele.

Printre brandurile găzduite de centrul comercial La Strada Street Mall Concept Brașov se află Pizza Hut Delivery, Pepco, Broaster Chicken, Prăvălia Mare, Pui pi’ Jar, Bucuria, Farmacom, Sempre Flowers, Apollo Beauty Salon și Las Vegas.

Următoarele trei proiecte La Strada Street Mall Concept sunt planificate să fie lansate în 2019 și în prima parte a anului 2020. Două dintre acestea sunt localizate în Militari Residence și cel de-al treilea, în Bragadiru.

Primul proiect din portofoliul companiei a fost inaugurat la sfârșitul anului 2016, în Popești Leordeni, unde gradul de ocupare este acum de 100%.

La Strada Street Mall Concept reprezintă un concept de retail nou ce cuprinde proiecte comerciale de mici dimensiuni dezvoltate în proximitatea cartierelor rezidențiale cu densitate mare de locuitori. La Strada Street Mall Concept reunește o serie de servicii și facilități dedicate comunității, precum magazine de proximitate, restaurante, cafenele, farmacii, saloane de înfrumusețare și multe altele. La Strada Street Mall Concept cuprinde în prezent proiectele La Strada Street Mall Concept Popești Leordeni, La Strada Street Mall Concept Militari și La Strada Street Mall Concept Brașov.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii