Cautare
, Contributor

analist piața asigurărilor

SportsMoney |
|

La Roland Garros, în primul tur, Simona Halep s-a distrat cu tancul rusesc

Iepuraşul Duracell contra unei mamaşe supraponderale desprinsă parcă dintr-un joc cu păpuşi Matrioşka, a doua piesă din cutie. Simona Halep, contra rusoaica Alysa Kleybanova, primul tur la Roland Garros, un meci fără istoric.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kleybanova are 1, 81m. Rusoaica este numărul 87 WTA, cu victorii anul acesta  la Kvitova si Cibulkova, două piese grele din circuitul feminin.

Rusoaica transpiră abundent chiar din startul partidei, cele 72 kg spunându-şi cuvântul. Gesturi teatrale de vedetă neînțeleasă, la aproape fiecare minge. Serviciul rusoaicei are ceva din manierismele Sharapovei. Bate mingea lung după un joc de glezne, o aruncă înalt şi o loveşte parcă în reluare.

De cealaltă parte, Simona, îmbracată  în fustă mov și bluză albă pare să nu se simtă bine în hainele pregătite de Adidas. Ceva nu se leagă în ţinuta ei, despicătura fustei ar sta bine pe un picior lung, ea e mică de statură, drept urmare fusta stă lălâie, parcă e din alt film.

Spectatori puţini pe Philippe Chatrier, e abia primul tur, biletele sunt scumpe. Meciul decurge firesc pentru numărul patru mondial, 1-0, 2-0, 3-0. Așteptăm reacţia mamaşei, dar aceasta nu mai vine. Se face 6-0, primul set se încheie după doar 25 de minute. La box, antrenorul ar arunca prosopul în semn de abandon dar suntem la tenis unde un set câștigat la zero nu înseamnă nimic.

Ne pregătim de setul doi cu o oarecare îngrijorare. De obicei, orgoliul rănit al jucătoarei care n-a luat niciun ghem se răzbună. Acum nu e cazul. Simona zburdă până la 5-0, moment în care își permite aroganţa de a-şi ceda pentru prima oară serviciul, ba chiar mai pierde încă un ghem. O face, suntem convinşi, pentru spectatori. Nu-i normal să vii pe principala arenă de la Roland Garros şi să asişti la un măcel. E nevoie și de ceva emoţii, măcar acolo cât să merite să cumperi biletul.

Se termină 6-0, 6-2, le jeux sont faites, 40.000 de euro au intrat deja în conturile româncei. Pentru Simona, abia acum începe Roland Garros-ul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii