FacebookTwitterLinkedIn

“Am fost deseori întrebat care au fost provocările crizei. Sincer, eu cred că această provocare doar o gândim noi. Practic, când orice om de afaceri are un business sănătos, el trebuie să se adapteze pieţei în care funcţionează, şi astfel, criza economică actuală nu reprezintă decât confirmarea pentru un business viabil şi, fără falsă modestie, în cazul nostru longeviv”,  declara Catalin Mahu.

Cătălin Mahu, proprietarul companiei Trotter Restaurant care deţine lanţul de restaurante La Mama şi cafenelele Cafepedia, a spus că în cei 15 ani de existenţă, nu a închis niciun restaurant şi a precizat că, pentru 2014, speră ca cifra de afaceri să ajungă la şase milioane de euro.

De asemenea, proprietarul lanţului de restaurante a precizat că pentru anul în curs nu va mai deschide noi restaurante, ci se va concentra pe consolidarea business-ului şi va investi în renovarea unora dintre unităţi.

Cătălin Mahu a mai precizat că aproximativ 3-4.000 de clienţi sunt deserviţi zilnic de restaurantele La Mama, iar valoarea bonului mediu este de 17 euro.

La Mama este o reţea independentă de restaurante, un brand românesc, care în prezent operează 10 restaurante La Mama, două dintre ele în Staţiunea Mamaia (pe faleza Mamaia lângă Casinou şi în Mamaia Nord), acestea din urmă având caracter sezonier.