Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

La InterContinental s-a inaugurat prima terasa Veuve Clicquot din Bucuresti

La inaugurare au participat aproape 100 de celebrități, clienți, reprezentanți ai hotelului și ai companiei De Silva Exclusiv, importatoarea șampaniei. 
InaugurareTerasa 1

Panglica inaugurală a fost taiată de Ilie Nastase, Lior Bebera, directorul Hotelului InterContinental și Daniel Sebe, reprezentantul Moet Hennessy în România.

„Sunt foarte mandru ca inauguram la Hotelul InterContinental prima terasa Veuve Clicquot din Bucuresti. Este o terasa eleganta, unde se pot savura bauturi unice in Bucuresti, care ne pozitioneaza la cel mai inalt nivel, pe piata barurilor si restaurantelor din capitala” a spus Lior Bebera, Director General al Hotelului InterContinental Bucuresti. 

Terasa de vara „Corso by Veuve Clicquot” este singura din Bucuresti care ofera oaspetilor cocktailuri speciale de vara, cu sampania Veuve Clicquot Rich.

Terasa se afla la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare directa din Bulevardul Nicolae Balcescu si are 25 de locuri la masa si in gondole, fiind deschisa zilnic, pina la miezul noptii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii