Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

La Festa Cappuccino a lansat o nouă campanie de promovare

Agenția Centrade și Alexandra Dinu lansează experiența dolce vita în cea mai recentă campanie La Festa Cappuccino, derulată în perioada februarie – aprilie 2015.
La Festa Cappucino

Campania promovează Cappuccino cremos cu gust autentic italian, alături de biscuiți aromați pentru o experiență dolce vita completă.

Campania se adresează femeilor care, acaparate de viața profesională tot mai solicitantă, nu mai au timp să se bucure de micile tabieturi zilnice.

Spotul TV poate fi urmărit AICI.

„Porning de la produs – un cappuccino delicios însoțit de biscuiți aromați – obiectivul strategic al campaniei a fost de a scoate în evidență promisiunea emoțională a brandului: relaxarea în stil italian. Astfel, am încercat să aducem mai aproape de public valorile apreciate și asociate Italiei: stilul inconfundabil, eleganța, optimismul, exuberanța și răsfțul personal”, a declarat Florin Ionescu, strategic planner Centrade.

Bogdan Bărbulescu a semnat regia spotului TV, filmat, într-un conac din fostul cartier evreiesc din București, iar director de imagine a fost Jordi Rexach, laureat al Premiilor Goya, acordate anual de Academia de Arte și Științe Cinematografice din Spania, pentru cele mai bune producții spaniole ale anului.

Campania de promovare La Festa se derulează, de asemenea, online și outdoor.

Echipa Centrade a fost formată din: Gabriela Nanu (Client Service Director), Olga Ionescu (Account Director), Natalia Gross (PR Senior Account Manager), Florin Ionescu (Strategic Planner), Monica Garbur (Head of AVF Production Department), Dan Drăghicescu (Senior TV Producer), Marius Tianu (Co-Creative Director), Laura Iane (Co-Creative Director), Cristina Soricel (Art Director), Răzvan Lăzăreanu (Copywriter).

Reprezentantul La Festa în proiect a fost Cătălin Iagăru (Director Marketing). Producția a fost asigurată de Castel Film iar postproducția de Chainsaw Europe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii