Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

La doi ani de la lansarea pe piața din România, Taco Bell deschide restaurantul cu numărul 8

Sphera Franchise Group continuă planurile de expansiune a brand-ului Taco Bell la nivel național și, pe 23 octombrie, deschide un nou restaurant, în Ploiești Shopping City. Acesta este cel de-al 5-lea oraș unde Taco Bell inaugurează o nouă unitate.  
 aboneaza-te
Taco Bell Ploiesti

După doi ani de la lansarea Taco Bell în România, brandul anunță deschiderea restaurantului cu numărul 8. Unitatea este amplasată la etajul 1, în zona Food Court a centrului comercial Ploiești Shopping City, care se află pe DN1B, km 6, și dispune de o suprafață de 100 mp. Prin deschiderea acestei unități, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de muncă pentru comunitate.

Restaurantul este construit cu bucătărie deschisă, oferindu-le astfel clienților posibilitatea să vadă cum le este pregătită comanda.

„Taco Bell este un brand care le oferă clienților produse cu gust unic, de inspirație mexicană și experiențe inedite, fapt ce a creat, în timp, deschidere pe piața din România și o cerere mare din partea publicului. Ajungem astfel și în Ploiești, reușind să aducem brand-ul mai aproape de consumatori. Vom continua planurile de extindere la nivel național, prin deschiderea de mai multe restaurante până la final de an”, a spus Costica Mișaca, Director General Taco Bell România.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de  franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii