Cautare
, Contributor

Topuri |
|

La cât este evaluată compania actriței Jessica Alba

Co-fondatoarea The Honest Company, actrița Jessica Alba, care a ajuns la o avere estimată la 340 de milioane de dolari, a anunțat că se vor investi 100 de milioane de dolari în firmă pentru a lansa o nouă gamă de produse de frumusețe, scrie Forbes.com. 
jessica alba

În portofoliu, compania are peste 120 de produse diferite, incluzând vitamine, scutece și produse de protecție solară.

Banii vor fi folosiți, în principal, pentru a fi lansată o gama de ingrijire a pielii, care va include produse cosmetice și de îngrijire a părului, pentru a se extinde la nivel global și pentru a îmbunătăți modalitățile de distribuție.

Compania a fost inaugurată în 2012 și are sediul în Santa Monica, California, iar acum este evaluată la 1,7 miliarde de dolari. Evaluarea companiei crește valoarea netă a actriței Jessica Alba la aproximativ 340 millioane de dolari – și o poziționează pe lista Forbes a celor mai bogate femei care și-au făcut averea pe cont propriu.

La ora actuală, Jessica Alba e mai bogată decât Beyonce Knowles (250 milioane de dolari), față de CEO-ul YouTube Susan Wojciki (300 de milioane de dolari) și doar cu 40 milioane de dolari decât CEO-ul Yahoo Marissa Mayer.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii