FacebookTwitterLinkedIn

Unitatea se află în centrul comercial Coresi Shopping Resort, clienții fiind așteptați să guste produsele originale, de inspirație mexicană. Odată cu această inaugurare, Taco Bell a creat 30 de locuri de muncă pentru comunitate. Brașov este cel de-al 6-lea oraș unde brandul Taco Bell. inaugurează o nouă unitate.

Noul restaurant dispune de o suprafață de aproximativ 120 mp, cu un design menit să le ofere consumatorilor o experiență completă: bucătărie deschisă pentru a vedea cum este pregătită comanda, spații confortabile, dar și acces la internet și porturi USB.

Printre faimoasele produse Taco Bell care pot fi consumate se numără Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme.

În ziua inaugurării, primii 100 de fani sunt așteptați cu o serie de surprize care completează experiența Live Más.

„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea restaurantului Taco Bell cu numărul 9 din România și primul din Brașov. Entuziasmul cu care fanii Taco Bell ne primesc în fiecare oraș și curiozitatea de a încerca produsele noastre, ne motivează să ajungem în cât mai multe regiuni ale țării pentru a-i întâlni pe toți cei care ne așteaptă cu nerăbdare. De aceea, dorim să ne atingem obiectivele care vizează extinderea la nivel național prin deschiderea a cât mai multe restaurante, în perioada următoare”, a declarat Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de  franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.