Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Kuma România, afaceri de 3,3 milioane de euro în 2015

Unul dintre principalii producători locali de lavoare, blaturi și mobilier pentru băi și bucătării sub brandurile Kuma și Nordline, a încheiat 2015 cu o cifră de afaceri de 3,3 milioane de euro.
baterii_baie_robinet.jpg

Producătorul a înregistrat o creștere de circa 10% față de anul precedent și își propune o creștere cu încă 10 procente până la finalul anului. De asemenea, începând cu acest an, produsele companiei sunt prezente și pe piața dominicană, următoarele țări vizate fiind Austria, Ungaria și Marea Britanie.

Camelia Olesen„Majorarea cifrei de afaceri în 2015 se datorează, în principal, intensificării vânzărilor în retail pe piața scandinavă. Totodată, am remarcat și o revigorare a proiectelor din România, fapt care ne încurajează estimările de creștere pentru acest an, vizând un avans până la circa 3,6 milioane de euro”, a declarat Camelia Olesen, Director Executiv al Kuma România.

Potrivit reprezentantei companiei, investițiile Kuma din anul trecut s-au ridicat la aproximativ 230.000 euro, sumă care a inclus atât îmbunătățirea sistemelor de ventilație în secția de turnare din fabrică şi extinderea spațiului cu două noi secții (finisare și stocare).

Kuma, afaceri de 3 mil. euro şi orientare către segmentul medical

Dincolo de creşterea cifrei de afaceri, obiectivele companiei pentru anul în curs vizează şi majorarea productivității și accesarea unor fonduri europene pentru IMM-uri privind extinderea capacitatății de producție și achiziționarea de noi utilaje. În acest sens, compania are în plan demararea unor investiţii totale în valoare de circa 800.000 de euro, o parte putând fi susţinute din fonduri europene.

Kuma România este o companie româno-daneză lansată pe piaţa locală în 1998, fiind specializată pe producerea de lavoare de băi pentru proiecte rezidenţiale, comerciale, de birouri şi de utilitate publică, blaturi de bucătării în suprafaţă continuă cu chiuveta, glafuri de ferestre şi balcoane, mese de bar/restaurant, recepţii pentru hoteluri, concepte SPA şi mobilier modular marca Nordline pentru băi şi bucătării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii