FacebookTwitterLinkedIn

Clădirea de birouri River Plaza, în suprafață închiriabilă de 7.517 metri pătrați, este situată în  zona Unirii, cu acces la mijloacele de transport în comun.

„River Plaza a fost o alegere firească, în contextul îndeplinirii excelente a celor mai importante cerinţe vizate de KRUK România: un sediu reprezentativ, care să ofere un grad ridicat de confort atât angajaţilor cât şi partenerilor companiei, poziţionat central şi cu bune conexiuni la mijloacele de transport în comun. De asemenea, un aspect important a fost disponibilitatea de ocupare a spaţiilor în termenul scurt vizat de KRUK şi anume din ianuarie 2014”, declară Mirela Raicu, Corporate Office Manager&Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

Studiu KRUK: Est-europenii, datoriile și educația financiară

În 2013, tranzacţiile de birouri în care chiriaşii au provenit din domeniul financiar-bancar au reprezentat circa 9% din volumul total al pieţei din Bucureşti, cererea din acest domeniu crescând uşor în semestrul doi faţă de primul semestru.

”Ne bucurăm că am reușit să finalizăm mutarea în noul sediu în foarte scurt timp, iar primele zile de muncă din 2014 ne-au găsit în casă nouă, ocupând etajele 9, 10 și 11 ale clădirii. Dispunem, de asemenea, de un spațiu special amenajat la parterul clădirii de birouri, destinat întâlnirilor cu debitorii”, a spus Tomasz Ignaczak, Director General al KRUK Romania.