FacebookTwitterLinkedIn

Simona Podgoreanu are peste 20 de ani experiență în resurse umane și timp de 13 ani a ocupat poziția de Director de Resurse Umane în cadrul companiei Agricover.

În ultimii 16 ani, a fost și profesor asociat în programele ASSEBUS Executive MBA și ExecEdu. A coordonat numeroase proiecte de transformare organizațională și eficientizare a proceselor de resurse umane,

„Sunt onorată să mă alătur KPMG în România și să contribui implicit alături de această echipă extraordinară la dezvoltarea companiilor din Romania”, a afirmat Simona Podgoreanu, HR Director, KPMG în România.

„Succesul în a Patra Revoluție Industrială necesită o gândire unică, transformațională, de creare a valorii prin schimbare, prin integrarea Inteligenței Artificiale cu echipa umană și prin dezvoltarea unui mediu care încurajează inovația și creativitatea ca monedă de schimb pentru strategia noastră de viitor. Simona are spiritul antreprenorial și pasiunea care pot deschide acest drum echipei noastre”, afirmă Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România.