FacebookTwitterLinkedIn

Bogdan Vlad, Partener Audit, este în echipa KPMG de douăzeci de ani și a fost director al departamentului de Audit din 2010. A lucrat în proiecte dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv Retail, Autovehicule, Producție industrială, Imobiliare și Construcții. De asemenea, a avut o contribuție esențială la dezvoltarea afacerii KPMG în România și în managementul riscului și calității pentru KPMG International. Bogdan este o persoană sociabilă, a dezvoltat o relație solidă cu echipa sa și îndrumă oamenii în procesul de dezvoltare profesională.

Nicoleta Rusu, Partener Audit, este un profesionist de succes, care face parte din Departamentul de Audit al KPMG în România de mai bine de 20 de ani. În tot acest timp, ea a efectuat audituri în numeroase industrii, inclusiv Telecomunicații, Producție industrială, Retail și Petrol și Gaze. De asemenea, Nicoleta a jucat un rol activ în proiecte locale și internaționale KPMG pentru Calitate și Inovație în Audit. Ea a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea Departamentului local de Practică Profesională prin crearea unei echipe multidisciplinare cu abilitățile necesare proiectelor desfășurate. Oamenii cu care a colaborat în diferite proiecte i-au apreciat calitățile de lider și capacitatea de a înțelege nevoile individuale, precum și abilitatea de a conecta oamenii potriviți pentru formarea unei echipe potrivite pentru a presta servicii excelente clienților noștri.

Robert Maxim, Partener Consultanță în Afaceri, se alătură echipei de lideri în urma integrării recente a Ensight Management Solutions în KPMG în România. Fost partener la Ensight, Robert are o experiență considerabilă în piața de servicii de consultanță din România. De-a lungul carierei sale, a lucrat cu clienți din industrii precum Servicii Financiare, Retail, Energie, Imobiliare, Sănătate și Industria Farmaceutică. De asemenea, a dezvoltat legături solide cu diverse ONG-uri, precum și alte organizații din societatea civilă, pe care le va aprofunda în continuare ca parte a angajamentului KPMG față de comunitatea noastră. Integrarea Ensight în KPMG în România va permite îmbinarea experienței locale, pe care Ensight a acumulat-o de-a lungul celor 20 de ani de activitate, cu baza de cunoștințe și resurse globale a KPMG.