FacebookTwitterLinkedIn

Cele 10 tranzacții finalizate anul trecut de KPMG România, care oferă servicii de asistență în tranzacții, evaluare și due dilligence, includ companii dintr-o gamă largă de industrii, precum energie, telecomunicații, afaceri imobiliare, industria prelucrătoare și online.

Am dobândit o amplă experiență în vânzarea către companii locale sau străine în 2016. Există oportunități majore în România în 2017, datorită interesului crescut al întreprinzătorilor locali, fondurilor de investiții și jucătorilor strategici. Consider că România a devenit o piață mai interesantă din punct de vedere economic”, a declarat Bogdan Văduva (foto), partener al KPMG Deal Advisory, liderul departamentului de M&A în România.

El a adăugat: „există indicii că activitatea M&A din Europa are o tendință ascendentă”.

Bloomberg M&A Advisory League Tables plasează KPMG în fruntea pieței globale de servicii M&A pentru IMM-uri (tranzacții de până la 50 de milioane de dolari) cu 245 de tranzacții și o valoare totală de 1,2 miliarde de dolari conform valorilor tranzactiilor anuntate.

În Global Private Equity Mid-Market Rankings, KPMG ocupă prima poziție în ceea ce privește tranzacțiile cu valori de până la 50 milioane de dolari, cu 81 de tranzacții în valoare de 378 de milioane de dolari.

De asemenea, la nivel global, conform Thomson Reuters Mid-Market M&A Review, KPMG este lider de piață în domeniul M&A în anul 2016 cu 432 de tranzacții anunțate și finalizate, cu valori de până la 500 de milioane de dolari.

În plus, KPMG și-a păstrat poziția de lider în European Involvement Mid-Market Rankings, cu 321 de tranzacții, și în Eastern Europe Involvement Mid-Market Rankings, cu 33 de tranzacții.

Suntem mândri că firma KPMG a fost recunoscută lider în domeniul M&A, atât la nivel global, cât și local”, a continuat Bogdan Văduva.