Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

KPMG în România și Moldova, venituri de 36,5 milioane de euro

Serban_Toader_KPMG_3.jpg
Pentru exerciţiul financiar încheiat la 30 septembrie 2013, KPMG în Romania și Moldova a înregistrat venituri în valoare de 36,5 milioane de euro, în creștere cu 4% față de perioada precedentă. 

Creșterea cifrei de afaceri confirmă trendul pozitiv al anilor recenți, în condițiile în care mediul economic a rămas dificil. Rezultatele înregistrate de serviciile de Asistență Fiscală și Juridică reprezintă 25% din totalul cifrei de afaceri, în timp ce serviciile de Consultanță în Afaceri și serviciile de Audit & Assurance reprezintă 29%, respectiv 46%.

Șerban Toader, Senior Partner al KPMG în Romania și Moldova, comentează: “Acum este momentul să încurajăm oamenii de afaceri din România să fie întreprinzători, să privească spre viitor, să inoveze și să își urmărească obiectivele de creștere. Noi le oferim liderilor în afaceri încrederea necesară să meargă mai departe, într-un mediu economic încă dificil”.

Investițiile în oameni și recrutarea talentelor vor rămâne priorități strategice pentru anul următor, de altfel, recent, KPMG în România a angajat 90 de tineri profesionişti, confirmând astfel încrederea în creșterea viitoare a firmei. Formarea și dezvoltarea profesională a personalului a conferit KPMG reputația unui angajator de top în comunitatea de afaceri, iar dezvoltarea resurselor umane este un element de bază al strategiei noastre de afaceri.

”Impactul pe care îl avem asupra rezultatelor economice și reputației clienților noștri ne definește ca furnizor de servicii profesionale. Rezultatele pentru anul financiar 2012-2013 confirmă succesul strategiilor noastre și vom continua dezvoltarea și implementarea acestora”, a mai spus Șerban Toader.

KPMG este rețeaua globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și în domeniul afacerilor. În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinau. În prezent dispunem de un numar de 700 de angajați și parteneri, atât cetațeni români, cât și străini.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii