Cautare
, Contributor

Travel |
|

KPMG a lansat o aplicaţie care detaliază procesul de imigrare în România

aplicatie_ipad.jpg
KPMG a lansat aplicaţia mobilă RoVisa Express care ghidează utilizatorii prin procesul de imigrare în România.

Tichetele de vacanţă sunt acordate numai de către companiile private, în prezent instituţiilor din domeniul public fiindu-le interzisă acordarea acestui tip de beneficiu.

Aplicația are scopul de a sprijini utilizatorii din 228 de țări să cunoască regulile complicate ale procesului de imigrare în România.

Oricare este motivul șederii, de la afaceri la vizitarea prietenilor, de la angajare la o misiune internațională, utilizatorii primesc prin intermediul acestei aplicații informații personalizate, în funcție de cetățenie, scopul vizitei sau posibilitatea de a beneficia de reguli speciale de viză sau proceduri rapide, anunță compania.

Utilizatorii aplicației pot identifica principalele criterii de eligibilitate pentru a obține un anumit tip de viză, autorizație de muncă sau permis de şedere în funcție de scopul șederii în România, și pot afla definiția termenilor de specialitate utilizați în procesul de imigrare prin intermediul secțiunii "Glosar”. Astfel, utilizatorii aplicației pot rezolva rapid problemele legate de procesul de imigrare și se pot concentra asupra altor aspecte importante. 

Aplicația este disponibilă pentru iPad în iTunes Store, este disponibilă în limba engleză,  asigură o selecție personalizabilă a cerințelor de imigrare, oferă informații despre regulile de imigrare în legătură cu intrarea, angajarea sau șederea străinilor în România, filtrate în funcție de țara de origine, scopul şi durata  șederii, tipul activității care urmează a fi desfășurată în România, țara care a eliberat diploma de studii, sau dacă este necesar un pașaport biometric sau simplu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii