FacebookTwitterLinkedIn

Unitatea are o suprafață de 1.600 de metri pătrați și este cel de-al doilea magazin deținut de brandul turcesc în Timișoara. Acesta va găzdui o gamă largă de piese vestimentare, încălțăminte și aceesorii pentru femei, bărbați și copii.

Magazinul își va deschide porțile joi, 31 martie, începând cu orele 10:00 AM.

Printre noutăți se numără și colecția Koton pentru sezonul de primăvară, care cuprinde piese cheie caracteristice acestui anotimp. (foto) 

Koton deschide cel mai mare magazin al său din România, după o investiție de 0,5 milioane euro

Country Manager  KOTON Romania- Burak Akbulat- 1

„Suntem bucuroși să inaugurăm pe 31 martie al doilea magazin al nostru din Timișoara și să ducem astfel mai departe conceptul Koton de modă, calitate și gamă extinsă de produse la un preț accesibil”, declară Burak Akbulat, Country Manager Koton România.

În 2016, Koton va mai deschide patru noi magazine în România, cu o investiție totală de trei milioane de euro și își propune ca până la finalul anului să realizeze o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro.

15 pentru 2015: 15 evenimente desfășurate pe piața de retail vestimentar în 2015

Pe piața locală, Koton este prezent din 2007, are un număr de 300 de angajați și deține 12 magazine, din care șapte sunt în București și restul în țară, în importante centre comerciale din Constanța, Ploiești, Iași și Timișoara.