Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Kosarom, investiție de 150.000 de euro în noul magazin din Palas Mall Iași

Unul dintre cei mai cunoscuți jucători din industria locală a cărnii, Kosarom a lansat de curând un concept de magazine premium sub denumirea Fine Store.
kosarom

 

În acest sens, reprezentanții companiei au anunțat că au investit suma de 150.000 de euro în noul magazin situat în Palas Mall, informează platforma Industria Cărnii.ro.

Acesta este cel de-al 25-lea magazin propriu al producătorului român.

„Am creat un spațiu de desfacere și vânzare la standarde de siguranță impuse de legislația în vigoare, pe de o parte. Am pus la dispoziția consumatorilor carne și produse din carne de porc și de pasăre realizate de firmele din grupul Kosarom, cărora li se adaugă cărnuri de vită proaspătă, dar și maturată, brânzeturi maturate, produse de băcănie și băuturi atent selecționate, toate la prețuri corecte. Consumatorii au început să aprecieze tot mai mult produsele românești”, a declarat Neculai Apostol, fondatorul Kosarom.

Acesta a ținut să precizeze că cel mai important echipament din dotarea magazinului este feliatorul Berkel, un echipament – simbol al aparatelor de feliat, cu o istorie de peste 100 de ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii