Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

Komoder: Românii cheltuie, în medie, 8.000 de lei pe fotoliile de masaj

Românii sunt dispuși să cheltuie, în medie, 7.500 - 8.000 de lei pe un fotoliu de masaj, conform datelor Komoder, producător local de astfel de produse.
Adrian-Rus-fondator-Komoder

”Un procent considerabil al vânzărilor din toamnă a venit în perioada Black Friday, așa cum era de așteptat. Clienții sunt foarte diverși în perioada aceasta. Persoanele fizice urmăresc să cumpere un fotoliu de masaj pentru întreaga familie, manifestând astfel interes pentru produse cu sistem de scanare a persoanei care face masaj, iar companiile de IT sau centrele medicale profită de promoția de Black Friday pentru a achiziționa mai mult de trei unități”, a spus Adrian Rus, General Manager Komoder.

Cea mai mare comandă din această toamnă a fost de 127.500 lei. ”Cel mai performant scaun vândut în această perioadă a avut un preț de 25.500 lei – un fotoliu de masaj extrem de performant și cu rezultate foarte bune pentru cei care-l folosesc. Cea mai importantă comandă a venit tot în această perioadă, de la un vechi client Komoder, care a dotat un nou centru de recuperare medicală cu cinci astfel de fotolii de masaj”, subliniază Adrian Rus.

În perioada 16-18 noiembrie, Komoder a vândut aproape 200 de fotolii, în valoare de 1,3 milioane lei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii