Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

KMG International adoptă noi măsuri preventive pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19

KMG International adoptă noi măsuri preventive pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19.
KMGI Rompetrol

Măsurile adoptate, cât și planul, vizează protejarea și siguranța angajaților, colaboratorilor și a clienților săi, continuitatea activitatilor de profil și reducerea la minimum a riscurilor de întrerupere a fluxurilor de producție și distribuție carburanți. Planul are trei direcții majore de acțiune, în funcție de evoluția și impactul virusului, acestea respectând toate recomandările și deciziile adoptate de autoritățile locale și centrale.

Astfel, la nivelul subsidiarelor din România, Bulgaria și Republica Moldova, s-a adoptat și implementat o serie de măsuri pentru protejarea angajaților, clienților și a spațiilor de lucru (clădiri administrative, depozite, benzinării, rafinării).  Recent, compania a adoptat și alte măsuri specifice precum limitarea/anularea deplasărilor în interes de serviciu, reintegrarea la întoarcerea dintr-o călătorie înafara țării (lucrul de la domiciliu pentru cel puțin 7 zile de la întoarcerea din zone neafectate și 14 zile de la întoarcerea din zone afectate), limitarea ședințelor (prezență fizică de maxim 7 persoane) sau anularea evenimentelor interne.

Pentru spațiile de lucru s-au luat măsuri pentru creșterea acțiunilor de igienizare a spațiilor comune, dotarea cu materiale (dezinfectanții, măști, mănuși), dezinfectarea punctelor de contact (lift, uși, etc), limitarea accesului și fluidizarea căilor de acces în acord cu recomandările autorităților, informarea angajaților cu privire la creșterea măsurilor de igienă, conduită și prevenție.

La nivelul unităților de producție (cele doua rafinării ale Grupului – Petromidia și Vega) s-au introdus reguli și măsuri noi, mult mai stricte: testări ale temperaturilor corporale, crearea temporară de spatiii pentru clienți/subcontractori în afara spațiului de lucru, îmbunătățirea fluxului de oameni, fluidizarea traficului auto, bariere/covoare antivirus, intensificarea acțiunilor de curățare în zonele de risc – intrări / coridoare / toalete. În același timp, facilități precum cantina sau dispensarul medical au luat măsurile de rigoare (livrarea în sistem catering, crearea de zone dedicate pentru izolare temporară).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii