Cautare
, Contributor

Travel |
|

KLM România sărbătoreşte Ziua Olandei

Amsterdam
Pentru că anul 2013 marchează un moment de referinţă în istoria Regatului Ţărilor de Jos, prin renunţarea la tron a Majestăţii Sale, Regina Beatrix şi învestirea noului Rege Willem-Alexander, Ziua Olandei va fi una cu totul deosebită.

În perioada 24-25 aprilie 2013, Ambasada Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti începe pregătirile pentru aniversarea Zilei Majestăţii Sale, Regina Beatrix a Olandei, printr-o demonstraţie de excelenţă a artei olandeze în cultivarea florilor.

Astfel, Ambasada Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti va organiza în centrul Capitalei, pe data de 24 aprilie, un eveniment menit să dezvăluie secretul reţetelor unice de brânzeturi fine şi a preparatelor din carne de viţel, „Excelenţa olandeză în domeniul brânzeturilor şi cărnii de viţel”, şi, pe 25 aprilie, un eveniment prin care pasionaţii de artă florală îşi pot dovedi măiestria, “Concursul Naţional de Aranjamente Florale”.

“Ziua Majestăţii Sale, Regina Beatrix a Regatului Ţărilor de Jos, este o ocazie extraordinară de a împărtăşi publicului din România tradiţiile şi obiceiurile noastre vechi de secole. Importanţa pe care o acordăm celor două evenimente aniversare este cu atât mai mare cu cât au loc într-un moment de referinţă pentru istoria naţională a Olandei, abdicarea Majestăţii Sale, Regina Beatrix şi învestirea noului Rege Willem-Alexander” a declarat ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, Matthijs van Bonzel.

Concursul Naţional de Aranjamente Florale va avea loc pe 25 aprilie, între orele 9:30 şi 12:00, la Metropolis Center şi va fi urmat de o ceremonie de decenare a premiilor. Acest eveniment, realizat anual de ambasadă în preajma Zilei Naţionale a Olandei, a ajuns la cea de-a patra ediţie şi reuneşte peste 50 de specialişti români în aranjamente florale. Între orele 13h30 şi 17h30, renumitul maestru în arta aranjamentelor florale olandeze, Jaap Wisse, va susţine o demonstraţie de aranjamente florale şi un atelier de lucru .

Câştigătorul Concursului Naţional de Aranjamente Florale va primit din partea KLM România un premiu constând în 2 bilete de avion KLM pe ruta Bucureşti – Amsterdam ţşi va putea călători în perioada celui mai important eveniment al anului în Olanda – Amsterdam 2013, al cărui sponsor principal este KLM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii