Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Lideri |
|

Klaus Iohannis: „Vom găsi o soluție bună și pentru această criză”

Președintele Klaus Iohannis a garantat, marți, în fața diplomaților români, că vor fi găsite cele mai potrivite soluții pentru actuala criză politică.
Romanian President Klaus Iohannis attending the European Union Council on COVID-19 issues, as video-conference

„În România se respectă valorile democratice, Constituția și chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul european și euro-atlantic. Vom găsi o soluție bună și pentru această criză. Acesta e mesajul pe care vă rog să-l transmiteți în statele în care reprezentați țara noastră. România continuă să fie o țară stabilă care nu deraiază de la valorile și angajamentele asumate.

Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluții pentru actuala criză politică și guvernarea pentru România și pentru români va continua”, le-a transmis Klaus Iohannis diplomaților români, transmite Rador.

Pe de altă parte, miniștrii USR PLUS și-au depus, marți dimineața, demisiile din Guvern. De altfel, copreşedintele USR PLUS Dan Barna a avut o întâlnire marți cu preşedintele Klaus Iohannis, catalogată drept „mai degrabă formală”, în care nu s-au prezentat soluţii sau scenarii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii