Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis va lua o decizie după Paști în privința revocării șefei DNA

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, că decizia privind propunerea de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, o va lua după Paşti şi că o va explica printr-o declaraţie publică, informează News.ro.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Klaus Iohannis a precizat că va ţine cont de argumentele şi documentele prezentate şi de o parte, şi de cealaltă.

Klaus Iohannis: „Cu certitudine, la momentul potrivit, voi lua o decizie, dar pot acuma să vă spun că această decizie nu va fi luată înainte de sărbători, ci mai degrabă după Paşti. Cum va suna această decizie voi explicita într-o declaraţie publică, pe care o voi face la momentul respectiv. Dar, cu siguranţă, în luarea deciziei mă voi inspira din toate documentele care îmi sunt puse la dispozţie şi de o parte, şi de cealaltă parte”.

Raportul cu motivarea avizului negativ dat de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cererii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost finalizat şi a fost „transmis decidenţilor”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii