Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis: „Sunt convins că vaccinarea este necesară. O voi face în așa fel încât să înțeleagă toată lumea că m-am vaccinat”

Revenirea la normalitate va fi posibilă doar dacă cetăţenii vor respecta toate restricţiile impuse de autorităţi şi dacă se vor vaccina împotriva COVID-19, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, care a anunţat că se va vaccina public vineri, 15 ianuarie, o dată cu începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare din România, informează Radio România Actualități.
Romanian President Klaus Iohannis attending the European Union Council on COVID-19 issues, as video-conference

Klaus Iohannis a subliniat că de gradul de vaccinare a populaţiei depinde şi relansarea economiei.

Klaus Iohannis: „Vacccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce cât mai rapid la normalitate și a ne relua în siguranță toate activitățile. Eu sunt convins că vaccinarea este necesară. O voi face în așa fel încât să înțeleagă toată lumea că m-am vaccinat”, conform Radio România Actualități.

Președintele a mai spus că bugetul pe anul acesta va fi centrat pe investiții, dezvoltarea infrastructurii și pe sprijinirea mediului de afaceri, în paralel cu accesarea cât mai multor fonduri europene.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii