Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis: „Sunt în asentimentul oamenilor de afaceri din România care susţin, pe bună dreptate, nevoia de stabilitate şi predictibilitate”

Președintele Klaus Iohannis consideră că, în pofida pandemiei, firmele s-au pregătit și s-au adaptat corespunzător pentru continuarea activităților economice în siguranță și încurajează guvernul și mediul de afaceri să mențină un dialog permanent mai orientat spre rezultate, informează Rador.
klaus iohannis

Președintele a participat sâmbătă la evenimentul organizat în județul Alba de compania auto Dacia Renault, cu prilejul prezentării noii versiuni Dacia Duster.

El și-a exprimat convingerea că industria auto românească poate mai mult și a insistat că dezvoltarea economică nu se poate face fără investiții. Dincolo de alocarea de fonduri pentru cercetare, dezvoltare sau de programe precum Rabla și Rabla Plus, industria auto românească, la fel ca întreaga economie națională, are nevoie de stabilitate și de predictibilitate și de un sprijin din partea statului, mai adaptat noii realități post-criză, noteză Rador.

Klaus Iohannis: „Încurajez guvernul şi mediul de afaceri să menţină un dialog permanent, mai constructiv şi mai orientat spre rezultate. Dacă ne referim la sport, performanţa nu se poate obţine fără bani. Sportul românesc are mare nevoie de politici publice mai bine ţintite, de resurse de infrastructură modernă şi accesibilă, dar mai ales de implicare la toate nivelurile de organizare administrativă, economică şi socială”.

Klaus Iohannis: „Dincolo de alocarea de fonduri pentru cercetare-dezvoltare sau de programe precum Rabla şi Rabla Plus, industria auto românească, la fel ca întreaga economie naţională, are nevoie de stabilitate şi predictibilitate şi de un sprijin din partea statului mai adaptat noii realităţi post-criză. Totodată sunt în asentimentul oamenilor de afaceri din România care susţin, pe bună dreptate, nevoia de stabilitate şi predictibilitate.”

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii