Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Klaus Iohannis: „Sportivii de performanţă vor putea, în condiţii foarte speciale, care vor fi detaliate de specialişti, să înceapă cantonamentele”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că sportivii de performanţă vor putea reîncepe cantonamentele începând cu 15 mai, dar doar „în condiţii foarte speciale", precizând totodată că nu vor reîncepe competiţiile sportive decât "după o perioadă suficient de lungă de pregătire", informează Agerpres.
klaus-iohannis

Klaus Iohannis: „Sportivii de performanţă vor putea, în condiţii foarte speciale, care vor fi detaliate de specialişti, să înceapă cantonamentele, dar nu vor începe competiţiile sportive decât după o perioadă suficient de lungă de pregătire – deci, atenţie, pentru sportivii de performanţă. Bazele sportive nu se redeschid pentru amatori – atenţie, ca să nu fim greşit înţeleşi. Deci, cantonamentele, dar numai în condiţii speciale, pentru profesionişti”.

În ceea ce priveşte sportul amator, preşedintele a afirmat că acesta va fi permis doar individual, rămânând în vigoare şi după 15 mai interdicţia întâlnirilor între mai mult de trei persoane, notează Agerpres.

Klaus Iohannis: „Este posibil să se iasă, de exemplu, pentru sport individual, pentru mers cu bicicleta în afara localităţii sau altele. Deci, sporturile individuale vor fi permise – atenţie, individuale! Rămâne restricţia că sunt interzise întâlnirile cu mai mult de trei persoane. Asta se aplică, evident, şi atunci când mergem să facem mişcare în aer liber.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii