Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Klaus Iohannis nu vede motive temeinice în raportul ministrului Tudorel Toader pentru a propune revocarea procurorului-șef al DNA

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că raportul prezentat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu i-a plăcut, că a fost lipsit de claritate şi de temeinicie. Iohannis a spus că nu vede motive temeinice, din ceea ce a prezentat ministrul, pentru a propune revocarea, informează News.ro.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, le-a declarat jurnaliştilor că raportul ministrul Justiţiei privind conducerea DNA nu a ajuns la Preşedinţie, iar ceea ce a văzut aseară a fost „total lipsit de claritate şi de temeinicie” şi nu l-a făcut să-şi schimbe opinia în privinţa susţinerii DNA şi a Laurei Codruţa Kovesi.

Klaus Iohannis: „Nu am văzut raportul, nu l-a văzut nimeni, pe care s-a bazat domnul ministru, însă prestaţia pe care a avut-o aseară, sincer, nu mi-a plăcut. Ceea ce a prezentat domnul ministru a fost total lipsit de claritate şi, la o primă citire pe diagonală, a fost lipsit de temenicie. Deci, nu au fost motive temeinice pentru a propune revocarea”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii