Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis: „Nu ne putem permite supraaglomerarea spitalelor și imposibilitatea secțiilor de terapie intensivă de a mai primi și trata cazurile severe”

Marți seara, președintele Klaus Iohannis a făcut din nou apel către cetățeni să fie prudenți și să respecte recomandările specialiștilor, informează Radio România Actualități.
Romanian President Klaus Iohannis attending the European Union Council on COVID-19 issues, as video-conference

Klaus Iohannis a spus în intervenția sa de aseară că, „fără un efort comun, nu vom putea depăși cu bine această criză fără precedent”.

Klaus IohannisPentru a ține sub control această epidemie la nivel național, este obligatoriu să întrerupem lanțul cauzal care facilitează înmulțirea necontrolată a infectărilor. Nu ne putem permite supraaglomerarea spitalelor și imposibilitatea secțiilor de terapie intensivă de a mai primi și trata cazurile severe.
În acest sens, am solicitat prim-ministrului și ministrului sănătății să evalueze în timp real necesarul de paturi de la terapie intensivă și să crească, de fapt, capacitatea secțiilor de terapie intensivă pentru a fi pregătite și pentru situații mai grave.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii