Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis: „Nu avem în vedere un lockdown de Paște”

Președintele Klaus Iohannis a discutat marți cu premierul și cu responsabili din educație și despre siguranța în școli. Şeful statului a precizat că autoritățile nu au în vedere o închidere totală de Paște, însă restricțiile de circulație și măsurile sanitare anti-COVID-19 se vor menține, informează Radio România Actualități.
Romanian President Klaus Iohannis attending the European Union Council on COVID-19 issues, as video-conference

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că peste 40% dintre clădirile în care funcționează școli sunt amplasate în zone cu risc seismic ridicat şi a precizat că, în cadrul ședinței de lucru de astăzi, s-a discutat despre pașii care trebuie făcuți pentru a avea școli sigure și sănătoase, notează Radio România Actualități.

Pe de altă parte, președintele României a atras atenția că cifrele din ultima săptămână privind evoluția pandemiei de COVID-19 sunt îngrijorătoare şi a îndemnat pe români să nu irosească ceea ce s-a câștigat până acum prin campania de vaccinare.

El a mai anunțat prelungirea stării de alertă și intrarea în vigoare a restricțiilor de circulație pe timp de noapte de la ora 22:00, adăugând totodată că autoritățile nu au în vedere un lockdown de Paște.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii