Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis: „Niciodată în ultimele decenii n-am întâmpinat 1 Decembrie cu atâta îngrijorare şi strângere de inimă”

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, marţi, în alocuţiunea de Ziua Naţională, despre ceremonia restrânsă organizată din cauza pandemiei şi a transmis mulţumiri celor care luptă în prima linie pentru limitarea răspândirii virusului, informează News.ro.
klaus-iohannis

Președintele a transmis un gând pentru familiile celor răpuşi de virus şi a făcut referire la faptul că „drumul nostru înainte nu va fi uşor”.

În plus, Iohannis s-a referit la momentul alegerilor, când românii vor avea din nou ocazia să-şi facă auzită vocea, prin vot, şi să aleagă un nou Parlament, ”cu oameni oneşti, mai muncitori, mai buni”, notează NEWS.RO.

Klaus Iohannis: „În această piaţă, care a fost martora atâtor sărbători, astăzi suntem mult mai puţini ca de obicei. Cadenţa militarilor, bucuria din ochii copiilor, ridicaţi în braţe de părinţi sau bunici emoţionaţi, sunt imagini de care ne este dor şi pe care vrem să le revedem cât mai curând posibil. În acest cadru în care ne aflăm acum, vegheaţi la fel ca în anii precedenţi de Arcul de Triumf, acest simbol al sacrificiului şi al speranţei naţiunii române, urez La Mulţi Ani românilor, oriunde s-ar afla ei, sănătate şi optimism! Niciodată în ultimele decenii n-am întâmpinat 1 Decembrie cu atâta îngrijorare şi strângere de inimă”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii