Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Klaus Iohannis: „Gând bun şi încurajare pentru medicii şi personalul medical. Ştim că vă este greu, dar sunteţi în prima linie, ne uităm la voi cu speranţă, cu încredere”

Preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi, după discuţiile cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, pe tema măsurilor luate în contextul epidemiei de coronavirus, un mesaj pentru suceveni ca urmare a carantinei impuse oraşului Suceava, informează News.ro. Preşedintele le-a spus că nu sunt singuri şi le-a transmis să respecte recomandările autorităţilor.
 aboneaza-te
klaus-iohannis

Preşedintele a transmis medicilor şi personalului din spitale un gând bun şi un mesaj de încurajare, precum şi faptul că au început să sosească materiale de protecţie, măşti, halate de protecţie, ”autorităţile s-au mişcat” şi echipamentele vor fi trimise în cel mai scurt timp în spitale.

„Gând bun şi încurajare pentru medicii şi personalul medical. Ştim că vă este greu, dar sunteţi în prima linie, ne uităm la voi cu speranţă, cu încredere, sunteţi linia de apărare a populaţiei împotriva acestei epidemii. Ştim că nu este simplu şi că vor veni zile mai grele”, a transmis preşedintele, conform News.ro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii