Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis: „Fiecare dintre voi veţi avea ocazia să fiţi un supererou”

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia începerii noului an şcolar, în care subliniază importanţa respectării măsurilor speciale impuse în contextul pandemiei de COVID-19, informează Agerpres.
Romanian President Klaus Iohannis attending the European Union Council on COVID-19 issues, as video-conference

Klaus Iohannis: „Dragi elevi, chiar dacă astăzi începem un nou an şcolar altfel decât eraţi obişnuiţi, entuziasmul, nerăbdarea şi bucuria de a reveni la şcoală au rămas neschimbate. Trecem cu toţii printr-o situaţie care în urmă cu câteva luni ar fi putut fi posibilă doar în cărţi sau în filme. Până când vom reuşi să învingem virusul care ne-a schimbat tuturor modul de viaţă va trebui ca la şcoală să respectaţi câteva măsuri speciale concepute pentru a nu pune în pericol sănătatea voastră şi a celor dragi. Fiecare dintre voi veţi va avea ocazia să fiţi un supererou care atunci când poartă mască, se spală des pe mâini şi ascultă îndrumările cadrelor didactice îşi ocroteşte părinţii şi bunicii, cei mai expuşi pericolului de a se îmbolnăvi. Eu am foarte mare încredere în voi şi împreună vom trece cu bine prin această perioadă”, conform Agrepres.

Președintele le-a transmis cadrelor didactice că anul acesta misiunea lor va fi una „extrem de grea” şi că vor trebui să se adapteze la situaţii neprevăzute.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii