Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis, despre coronavirus și efectele negative ale economiei generate de criza COVID-19

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că Guvernul urmează să ia măsuri pentru a preîntâmpina efectele negative în economie generate de criza coronavirusul.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Klaus Iohannis a declarat, în urma discuţiilor cu ceilalţi lideri europeni, „că lumea se aşteaptă la un recul în economie după ce se termină criza”.

„Sunt foarte mulțumit de felul în care Guvernul Orban gestionează această criză. Măsurile care au fost luate mi se par potrivite, au venit la timp și vreau să îmi exprim toată aprecierea pentru Premierul Orban și pentru toți cei care sunt implicați efectiv în gestionarea acestei crize.

Repet însă – nu putem să lăsăm totul în seama autorităților. Trebuie și noi, fiecare, să acționăm responsabil, să evităm panica, să evităm isteria.

În ce privește întâlnirea care va începe peste câteva momente, e foarte clar, și asta am aflat și ieri de la ceilalți lideri europeni, că lumea se așteaptă la un recul în economie după ce se termină criza de coronavirus. Sperăm să se termine poate deja în câteva săptămâni”, a spus Iohannis, potrivit Digi24.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii