Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Klaus Iohannis către parlamentarii PSD: „Primă grijă a fost să vă ocupaţi de dosarele penalilor

În şedinţa plenului reunit a Parlamentului, Klaus Iohannis a spus că „prima grijă a fost să vă ocupaţi de dosarele penalilor. După această declaraţie, parlamentarii PSD au început să părăsească sala. În replică, şeful statului le-a spus: „Aţi obosit deja? Ghinion!”, informează NEWS.RO.
klaus-iohannis

Preşedintele a avertizat că dacă PSD nu rezolvă actuala criză, va convoca consultări la Cotroceni pentru a vedea care sunt soluţiile posibile.

Preşedintele şi-a încheiat discursul felicitând părinţii care şi-au dus copiii în Piaţa Victoriei pentru o lecţie autentică de democraţie şi a cerut parlamentarilor să păstreze democraţia şi ţara curate pentru viitorul României.

Klaus Iohannis: „Ce fel de naţiune vrem să fim? Vrem să fim o naţiune puternică, prosperă, o naţiune care îşi construieşte un stat de drept şi îl respectă, o naţiune care se poate mândri cu o justiţie independentă, o naţiune în care autorităţile colaborează loial, o naţiune cu un Parlament puternic, o naţiune cu un guvern performant sau vrem să fim o naţiune slabă, dispreţuită, care pune totul în joc pentru a salva pe câţiva din situaţii dificile, pe câţiva politicieni din situaţii dificile?”.

Preşedintele a continuat: „Merită România aceste sacrificiu pentru câţiva politicieni? Aceasta e întrebarea, acesta e scopul referendumului”.

Klaus Iohannis a mai spus că suntem în plină criză: „Sute de mii de români protestează în stradă, naţiunea este în alertă, este vie, este atentă şi foarte nemulţumită”.

Şeful statului a afirmat că ţara se află într-o „criză” în care a ajuns după ce PSD a „repurtat o mare victorie” în alegeri, dar imediat după aceea, „cu o ciudată strategie de tip kamikaze”, a intrat în „coliziune frontală” cu o parte semnificativă a poporului, revoltând-o prin modificarea legilor penale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii