Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Servicii financiare |
|

Kiwi Finance şi Banca Italo Romena lansează un credit imobiliar

guliver_gettyimages_6_opt.jpg
În condiţiile în care numărul solicitărilor de credite pentru achiziția de imobile a crescut, Kiwi Finance şi Banca Italo Romena aduc un nou credit imobiliar pe piață.

Kiwi Finance împreună cu Banca Italo Romena anunţă lansarea Creditului imobiliar Kiwi Home pentru achiziția de locuințe. Creditul va fi oferit atât în lei cât și în euro, cu un avans de 25%. Rata de dobândă variabilă pentru creditele acordate în euro este cuprinsă între 4,48% și 4,88% în timp ce Dobânda Anuală Efectivă (DAE) calculată pentru un credit în valoare de 75.000 de euro variază între 4,88% și 5,15%, în funcție de durata creditului. Banca oferă clienților Kiwi Home polița de viață gratuit.

Creditul imobiliar Kiwi Home de la Banca Italo Romena intermediatde Kiwi Finance se adresează atât persoanelor fizice care doresc să își achiziționeze o locuință în scop locativ, cât și celor interesate de investiții.

 „Acest produs se adresează în special practicanților de profesii liberale și persoanelor fizice din segmentul afluent, ceea ce este în acord cu strategia noastră comercială și cu structura noastră“, a adăugat Roberto Broggini, Directorul Comercial al Băncii Italo Romena.

Numărul solicitărilor de credite pentru achiziția de imobile a crescut constant în ultimii 4 ani, fiind stimulat și de Programul Prima Casă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii