Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Kingston Digital preia brandul IronKey de la Imation

Kingston Digital, divizia de memorii Flash a Kingston Technology Company, principalul jucător de pe piața produselor de memorie, a achiziționat tehnologia USB și activele IronKey.
Flash Memory

Kingston ocupă o poziție-cheie pe piața de soluții portabile securizate încă de la lansarea primului stick USB securizat DataTraveler, în urmă cu zece ani.

IronKey, unul dintre cei mai importanți competitori pe segmentul soluțiilor USB securizate, este parte a grupului Imation din 2011. Achiziția duce la extinderea portofoliului de produse și servicii, întârind poziția Kingston de lider global pe segmentul soluțiilor securizate pentru date mobile.

Procesul de integrare nu va duce la schimbări imediate în sistemul de tranzacționare prin partenerii IronKey.

De asemenea, DataLocker, furnizor al soluțiilor inovatoare de criptare a datelor, a preluat platforma Enterprise Management Services a IronKey, care gestionează managementul centralizat al USB-urilor securizate. DataLocker a mai achiziționat sistemul de management SafeConsole de la BlockMaster, soluție pe care Kingston o utilizează pentru stick-urile USB management-ready.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii