FacebookTwitterLinkedIn

Runda de finanțare a fost condusă de Early Game Ventures, fond de investiţii cu capital de risc (venture capital). La aceasta au mai participat și investitorii RocaX și Growceanu, precum și business angels.

“Runda curentă de finanțare ne ajută să ducem mai departe transformarea pe care am început-o în educație, prin simplificarea proceselor administrative în școli și grădinițe și plasarea parteneriatului profesor-elev-părinte chiar în centrul actului educațional. În același timp, ne oferă resursele necesare pentru a continua procesul de scalare, acum, când Kinderpedia beneficiază deja de validare pe mai multe piețe internaționale. Nu în ultimul rând, această tranzacție aduce în comunitatea noastră un partener puternic, cu care împărtășim valori și o viziune comună despre viitorul educației – Early Game Ventures – și ne consolidează colaborarea cu investitorii actuali, cărora le suntem recunoscători pentru sprijin și încredere,” afirmă Daniel Rogoz, CEO și Co-fondator Kinderpedia.

În prezent, pe platforma Kinderpedia sunt înregistrate peste 2.000 de școli și grădinițe din 14 țări, de pe trei continente, ce însumează aproximativ 200.000 de utilizatori.