Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Kika sărbătoreşte 40 de ani

Paul_Koch_kika.jpg
Magazinele kika împlinesc în acest an 40 de ani de la înfiinţare, prilej cu care clienţii magazinului pot câştiga diverse premii.

Primul magazin de mobilă şi amenajări interioare kika a fost deschis, la Viena, în urmă cu 40 de ani de către Dr. Herbert Koch, cel care astăzi este preşedintele Consiliului de Administraţie. „Pe vremea când tatăl meu înffinţa kika nimeni nu ar fi putut bănui cât de rapid se va transforma acest prim magazin într-o casă de amenajări interioare „Full Service” cu succes internaţional – însă conceptul a prins şi a fost acceptat imdiat de clienţi”, a sous Paul Koch, directorul grupului kika/Leiner.

 
Pentru a le mulţumi cumpărătorilor pentru fidelitatea lor, kika România va aniversa cei 40 de ani de existenţă sub sloganul "Mulţumim, România!", oferind numeroase promoţii şi preţuri aniversare.
 
 
În Austria, ţara unde s-a născut kika, aniversarea va fi sărbătorită sub sloganul "Mulţumim, Austria!", şi, de asemenea, vor fi acordate numeroase promoţii, preţuri aniversare şi o tombolo la care fiecare al patrulea client va fi câştigător.
 
 
De la înființare până și în prezent, au fost deschise 32 de magazine de mobilier și amenajări interioare kika pe teritoriul Austriei, precum și 23 de filiale în șase țări diferite din sud-estul Europei, printre care şi unul în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii