FacebookTwitterLinkedIn

Conceptul îmbină dezvoltarea de abilități și comportamente prin joacă, explorare și experimentare.

„Credem mult în nevoia schimbării paradigmei în care se face educație în ziua de azi și în nevoia copilului de a aplica cât mai rapid în practică ceea ce învață la școală. De aceea, în cadrul Kidult, ei vor putea aplica în practică conceptele teoretice dobândite la școală. ”, afirmă Ioana Ceaușu, co-fondator Kidult.

Programul Kidult este construit din 6 module, acestea reprezentând cele 6 etape succesive de la ideea de afaceri la implementarea ei, în mediu real. Fiecare modul este astfel construit încât „Kidulții” să-și dezvolte abilități și comportamente prin acțiunile întreprinse pentru implementarea ideii.

„Mai mult, Kidulții își vor completa cunoștințele prin dobândirea de noțiuni de bază din project management, finanțe, marketing, vânzări și tehnologie pe care le vor aplica în practcă, în primul rând, în cadrul proiectului. Le vor putea aplica, bineînțeles, și acasă sau în cadrul proiectelor de la școală, pentru a-și dezvolta capacitatea de a lua decizii mai educate cu privire la viața lor”, declară Alina Ionescu, co-fondator a proiectului Kidult.

Procesul astfel parcurs reprezintă obiectivul general al programului: o experiență bogată de învățare care îmbină acțiuni, abilități și comportamente pentru formarea atitudinii necesare succesului în secolul XXI.

History prezintă în premieră filmul documentar „Teroare: Șapte Zile în Paris”

Câteva exemple de proiecte pe care Kidulții le vor explora în cadrul programului:

Funky Lemon Stand: Copiii vor crea un stand de limonadă de la idee până la implementarea acesteia, respectiv vânzarea limonadei: proiectarea și construirea efectivă a standului, experimentarea și crearea rețetelor de limonadă, planificarea bugetului pentru standului, promovarea acestuia în diverse medii, crearea materialelor de promovare, vânzarea efectivă a limonadei;

VEZI CE AUDIENȚĂ FACE MOISE GURAN PE DIGI24!

Cadouri mici pentru oameni mari: Crearea și vânzarea de obiecte artizanale care să poată fi făcute cadou adulților cu diferite ocazii (sărbatori, aniversări, etc. în funcție de anotimpul în care are loc ediția programului): identificarea temei cele mai potrivite pentru momentul anului, crearea efectivă a obiectelor, promovarea acestora și crearea materialelor de promovare, planificarea financiară a proiectului, vânzarea cadourilor;

Cultura din perspectiva copiilor: organizarea de evenimente (spectacol, vernisaj) de către copii de la identificarea ideii de spectacol sau vernisaj, până la alegerea artiștilor, găsirea spațiului de desfășurare, vinderea biletelor și realizarea efectivă a evenimentului.

Programul educațional Kidult a demarat în acceleratorul de afaceri, Hubcelerator, din cadrul Impact Hub, în toamna anului 2015.

Asigurarea unui loc la următorul program Kidult se poate face până pe 18 Decembrie cu un discount de 35% doar prin intermediul platformei We Are Here.

VEZI AUDIENȚELE ÎN PRIME-TIME ALE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI (1 IAN. – 19 NOV. 2015)