Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Kiddo Play Academy deschide a doua locație din București în ParkLake

Kiddo Play Academy, compania specializată în divertismentul pentru copii, care este deținută de Cristina Alexandru-Sucu și Vlad Alexandru, va deschide pe 1 iunie cel de-al doilea loc de joacă din București, după cel amplasat în Băneasa Shopping City.
Kiddo-Play-Academy-9

Noul loc de joacă este amplasat în centrul comercial ParkLake, pe o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați, având natura ca tematică.

Negocierile de închiriere au fost consiliate de către compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania.

Noua locație se adaugă celei din zona de nord a Bucureștiului (în Băneasa Shopping City), deschisă din 2014, tot pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați.

În ultima perioadă, centrele comerciale, indiferent de mărimea sau de poziționarea acestora, alocă o suprafață din ce în ce mai mare zonei de entertainment. Pe alocuri, sunt investite sume importante pentru reamenajarea acestora. Doar un cinematograf și un mic loc de joacă, într-un proiect care se dorește dominant, nu mai satisfac cerințele clienților”, a declarat Venera Munjev, Senior Associate Retail Agency în cadrul Colliers International Romania.

Kiddo Play Academy este un loc de joacă cu un concept denumit EDUTAINMENT (educational entertainment), unde copiii își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoașterea prin joacă și experiențe noi.

Noua locație reia o parte dintre atracțiile din Băneasa, dar va aduce și elemente și experiențe noi. Se vor regăsi, în formă adaptată, climbing mania (zona de cățărare) în care cei mici vor putea escalada un vrej uriaș de fasole, adventure softplay (structură cu obstacole îmbrăcată în burete) care va încorpora și un donut-slide (tobogan cu saltele) sau lasermaze (labirintul de lasere). Noile atracții sunt zona de mini-bowling, un restaurant cu un meniu bazat pe preparate sănătoase și o zonă de bar, ca element de relaxare pentru părinţi.

Am ales ParkLake pentru prima extindere, în primul rând pentru că suprafața spațiului ne permite să păstram formatul din Băneasa și atracțiile de bază, pe lângă elementele de noutate. De asemenea, împărtășim cu ParkLake preocuparea pentru siguranță, calitate și igienă, aspecte care trec înainte de orice altceva atunci când vine vorba despre copii”, a declarat Cristina Alexandru-Șucu.

Cu o capacitate de 300 de copii, în același timp, spațiul se pretează pentru organizări de petreceri aniversare, serbări școlare sau evenimente corporate, cu zone special amenajate pentru acestea.

Pe măsură ce piața de retail se maturizează, iar extinderea nu mai este principalul obiectiv, reprezentanții Colliers se așteaptă ca mallurile și chiriașii să urmărească renovări pentru a îmbunătăți experiența clientului prin încorporarea mai multor elemente tehnologice și nu numai, mai susțin .

Noile proiecte de entertainment includ atât spații în interior, dar și în exterior. Mai mult, majoritatea cinematografelor încep să ofere conținut alternativ (teatru, expoziții, concerte etc.), pe lângă filmele clasice. Spațiile de joacă sunt din ce în ce mai mari și mai diversificate, iar oferta se completează cu săli de jocuri electronice, curse de mașini, pereți de escaladă, escape rooms sau laser rooms. A devenit, de asemenea, o prioritate calitatea acestor spații dedicate timpului liber. Ne dorim cu toții concepte și echipamente noi, pe care nu le-am mai întâlnit până acum”, a încheiat Venera Munjev.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii