FacebookTwitterLinkedIn

În perioada 3-7 aprilie 2013, în cadrul SAM (Salonul Auto Moto) din Piaţa Constituţiei, Mit Motors Int. aduce cele mai reprezentative modele ale mărcilor Kia Motors şi Isuzu Motors.

GALERIE FOTO: Conceptul CUB de la Kia Motors

În standul KIA, clienţii vor face cunoştinţă, în premieră în România, cu noul model KIA Sorento. În condiţiile în care taxele şi impozitele sunt din ce în ce mai apăsătoare pentru proprietarii de autovehicule, Sorento propune un motor nou, CRDI de 2,0 litri, Euro 6, pentru care timbrul de mediu este ZERO, iar impozitele, RCA, consumul de combustibil şi costurile de întreţinere sunt sensibil mai mici. Şi, în plus, sunt oferite 2 variante: cu 5 sau 7 locuri.

Alături de Sorento, nu lipseşte noua generaţie a unui model care a făcut deja istorie în industria auto. Este vorba despre nouafamilie cee’d, cu un design provocator şi nivel de echipare comparabil cu modele din segmentele superioare. Rio, Venga, Optima şi Sportage completează gama KIA.

Ce mărci auto şi moto vin la SAM 2013

O altă premieră, de data aceasta de la ISUZU, este modelul D-Max (pick-up) special echipat pentru vânătoare. S-a optat pentru această variantă fiind un domeniu perfect pentru o maşină polivalentă, capabilă să ruleze atât pe asfalt, cât şi în off road. Nu este de neglijat nici faptul că D-Max oferă cel mai redus consum de combustibil din segmentul pick-up-urilor.

Clienţilor Mit Motors li s-a pregătit şi o ofertă specială de leasing, realizată cu un avans minim de 20%, 5,5% dobândă pe an, valoare reziduală inclusă şi o perioadă de maxim 5 ani. Oferta este valabilă atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

Pentru cee’d, model strategic în România, oferta este: avans minim de 25%, 0% dobândă pe an, valoare reziduală inclusă şi o perioadă de maxim 2 ani.

În perioada salonului, toate modelele KIA şi ISUZU expuse beneficiază de oferte speciale de preţ.