FacebookTwitterLinkedIn

Vila în stil toscan a fost ridicată în 2005 și a fost cumpărată de Khloé de la Justin Bieber, în 2014, pentru 7,2 milioane de dolari. Cum Bieber a achiziționat casa de la fosta soție a lui Eddie Murphy, Nicole, se poate spune că reședința are deja un arbore genealogic bogat în celebrități.


Amplasată pe un teren de 5300 de metri pătrați pe care există și o replică în miniatură a clădirii principale, vila are o suprafață locuibilă de aproape 900 de metri pătrați.
Pentru amenajarea casei, Khloé a apelat la designerii Tommy Clements și Waldo Fernandez. Din curte a scos rampa de skating pe care și-o amenajase Bieber, iar la interior a unit două dormitoare mai mici transformându-le într-un dressing uriaș, unde colecția ei impresionantă de pantofi se desfășura cât se poate de confortabil. Khloe nu avea copii pe atunci; între timp a venit pe lume fiica ei, True, și mami i-a făcut loc în dressing: spațiul pantofilor s-a înjumătățit, jumătatea mai bună fiind transformată într-o feerie în roz, camera copilei.

Casa are șase dormitoare și 10 băi. Living-ul imens este decorat în nuanțe de crem și are un perete cu uși glisante de sticlă, de la tavan până la podea, cinematograful are fotolii și canapele confortabile, iar camera de servit masa oferă o splendidă vedere către curtea din spate.
Curtea are numeroase zone de relaxare și de primire a oaspeților: un bar cu acoperiș de paie, câteva locuri pentru barbeque, terase pentru servit masa și o piscină spectaculoasă cu propriul spa. Fântânile în stil marocan accentuează aerul mediteranean al acestei oaze din sudul Californiei.


Noul proprietar, Dhar Mann, este fondatorul companiei de produse cosmetice LiveGlam și unul dintre cei mai populari vloggeri – canalul său de YouTube are peste 3,2 milioane de abonați.
Khloé Khardashian a devenit celebră împreună cu mama ei, Kris Jenner, surorile Kim și Kourtney și fratele Robert, datorită reality show-ului Keeping up with the Kardashians. Tatăl fetelor și primul soț al lui Kyle Jenner a fost Robert Kardashian, bun prieten cu O.J. Simpson și membru al echipei de avocați care l-a apărat pe acesta în cel mai răsunător proces al anilor 90, în care sportivul a fost acuzat că și-a ucis soția. Robert Khardashian a decedat în 2003, în vârstă de 59 de ani.

Foto Profimedia