Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

KFC își extinde sistemul touchless de comandă

Lanţul de restaurante de tip fast food KFC România își continuă strategia de adaptare la actualul context cu extinderea sistemului touchless de comandă.
KFC Touchless Kiosk ..

„ (…) În medie, 9 din 10 comenzi sunt realizate, în restaurante, prin intermediul kioskurilor, astfel că, această soluţie a reprezentat un demers firesc în dezvoltarea şi îmbunătăţirea acestora. Astăzi, după aproape 5 luni de la introducerea prototipului, am reuşit să extindem acest sistem în 15 restaurante din Bucureşti, în urma feedbackul pozitiv obţinut într-un interval de timp relativ scurt”, a punctat Marian Gogu, director general KFC România.

În luna octombrie 2020, KFC România anunța lansarea primului prototip al unui kiosk de comandă touchless – care nu necesită atingerea ecranului – în cadrul restaurantului tip Drive-Thru, KFC Olteniței.

După câteva luni în care feedbackul clienților a fost unul pozitiv, kioskurile touchless au fost introduse în 15 restaurante din București: în locatiile de tip Drive-Thru – Olteniței, Mihai Bravu, Iancului, Băneasa, Militari, Vulcan; în locațiile stradale: Dorobanți, Unirii, Moșilor, Gara de Nord și în locațiile tip food court: AFI Cotroceni, Băneasa Feeria, Orhideea, Promenada, Colentina.

Kioskurile touchless utilizează un sistem de camere şi senzori de profunzime care urmăresc mişcarea mâinii deasupra ecranului, detectând poziţia exactă a acesteia, precum şi zona indicată. Camerele nu reţin informaţii video despre clienţi ulterior înregistrării comenzii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii