Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

KFactory, prima platformă digitală care îmbunătățește performanța proceselor de producție, va primi o finanțare de 215.000 Euro 

KFactory, prima platformă digitală orientată către creșterea performanței și productivității companiilor de producție, dezvoltată de un start-up românesc, va primi o finanțare de 215.000 Euro pentru dezvoltarea și implementarea planului de afaceri pe următorii ani.
kfactory cnc performance

Având la bază conceptele de Industrial Internet of Things (IIoT) și Machine Learning, platforma monitorizează și învață felul în care echipamentele industriale, operatorii, comenzile și echipele de suport se comportă și interacționează în timpul procesului de producție, astfel încât managerii să poată avea vizibilitate totală asupra întregului proces și să poată lua decizii rapide și informate.

„KFactory acoperă o nevoie de bază pentru orice companie din producție, indiferent că este vorba de automotive, producție echipamente industriale, pharma, plastic, procesare lemn, industrie alimentară, textilă sau altele. Ca direcție de dezvoltare, în a doua jumătate a anului 2020 dorim să lansăm noi funcționalități ce vor aduce o valoare adăugată foarte mare pentru industrie, cum ar fi managementul calității, mentenanță predictivă și analiză augmentată (augmented analytics).” declară co-fondatorul KFactory, Adrian Dima.

Finanțarea este coordonată de Sparking Capital, în calitate de Lead Investor, în parteneriat cu platforma de equity crowdfunding SeedBlink și investitori privați (business angels).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii