Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Kendall Jenner, Gigi Hadid și Jourdan Dunn sunt protagonistele campaniei Balmain x H&M

Într-o campanie de presă realizată de fotograful Mario Sorrenti pentru cea mai nouă colaborare de designer a brandului H&M, cele trei prezențe feminine apar împreună cu modelele Hao Yun Xiang şi Dudley O’Shaughnessy, imaginile urmând să fie prezentate pe panourile publicitare din întreaga lume.
Balmain x HM

„Când iubeşti lumea Balmain, simţi acelaşi lucru şi pentru modelele care fac parte din ea. Kendall, Gigi şi Jourdan sunt prietenele mele şi consider că ele sunt alegerea perfectă pentru a reprezenta campania Balmain x H&M”, declară Olivier Rousteing, director de creaţie al casei de modă Balmain.

Campania este fotografiată într-o staţie de metrou futuristică, de inspiraţie urbană, în care fiecare model îşi conduce echipa, reflectând diversele stiluri ale colecţiei create de Rousteing. Imaginile surprind diversitatea, energia şi atitudinea „Balmain x H&M”, lansând trendul global #HMBalmaination.

Colaborarea cu renumita casă Balmain este cea mai recentă asociere a brandului H&M, colecția urmând să includă piese vestimentare pentru femei, o linie pentru bărbați, dar și accesorii. Toate vor fi disponibile în magazinele selectate din întreaga lume, dar şi online, începând cu data de 5 noiembrie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii